www.QuakeServers.net Forum Index www.QuakeServers.net

 
 FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 


Using Frikbots in Quakeworld?

 
Post new topic   Reply to topic    www.QuakeServers.net Forum Index -> Setting Up and Configuring Servers
View previous topic :: View next topic  
Author Message
redrum
Normal User


Joined: 15 Mar 2007
Posts: 22
Location: New York, USA

PostPosted: Thu Mar 22, 2007 2:15 am    Post subject: Using Frikbots in Quakeworld? Reply with quote

Guys, I need help getting these wonderful frikbots to work in Quakeworld.
I'm running version 2.33 of Quakeworld. I get the Frikbots to work. The problem is the server crashes often when clients join/leave. Also, they do not carry over into the next map. I would love to have these guys runnin' round my server! I also tried changing the names and sayings of these guys by editing the (bot_misc.qc) file. No luck. Can anyone help?

BTW if you want to check it out connect to 24.184.130.106. I have a 76 map rotation of quality maps, a 7.5 minute time limit, and 15 fraglimit!
_________________
-redrum
Back to top
View user's profile Send private message
mli
Admin (QuakeServers.net)


Joined: 09 May 2005
Posts: 131
Location: Finland

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 5:14 pm    Post subject: Reply with quote

Have you tried to run the server with latest MVDSV?
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
redrum
Normal User


Joined: 15 Mar 2007
Posts: 22
Location: New York, USA

PostPosted: Fri Mar 23, 2007 10:43 pm    Post subject: Frikbots in QW Reply with quote

Yep, same thing.
It might have something to do with this, it was in a file named bot_qw.qc. I'm not sure if I did everything correct (a little confusing for me)

--------------------------------------
To install on a new mod, do all this:
--------------------------------------
Place all included bot*.qc files in the subdirectory "frikbot"
in your source folder, then...

* Add the following lines to progs.src right after the defs.qc line
frikbot/bot_qw.qc
frikbot/bot_way.qc
frikbot/bot_fight.qc
frikbot/bot_ai.qc
frikbot/bot_misc.qc
frikbot/bot_phys.qc
frikbot/bot_move.qc
--------------------------------------
* Comment out the following functions in defs.qc
sound, stuffcmd, sprint, aim, centerprint, setspawnparms
WriteByte, WriteChar, WriteShort, WriteLong, WriteCoord
WriteAngle, WriteString, WriteEntity
--------------------------------------
* Add this to worldspawn() in world.qc, right at the very top, before InitBodyQue();
BotInit(); // FrikBot
--------------------------------------
* add this line to StartFrame() in world.qc, at the very top
BotFrame(); // FrikBot
--------------------------------------
* Add these two lines to PlayerPreThink in client.qc at the very top
if (BotPreFrame()) // FrikBot
return;
--------------------------------------
* Add this line to PlayerPostThink in client.qc at the very top
if (BotPostFrame()) // FrikBot
return;
--------------------------------------
* Add the following line to the very top of Client Connect in client.qc
ClientInRankings(); // FrikBot
--------------------------------------
* Add these lines to the very top of ClientDisconnect in client.qc
ClientDisconnected(); // FrikBot
--------------------------------------
* Add these lines to the very top of SpectatorConnect in spectate.qc
ClientFixRankings(); // FrikBot
--------------------------------------

I can get the Genbots to work with the server. They cross over to the next map fine, and the server never crashes. Only one problem, they are so stupid they are not worth having. If I could somehow combine the two I might have something!

I saw you logged on to the server.
Try again between 8:00pm - 12:00pm. (east coast)
Thats when it's most active.
_________________
-redrum
Back to top
View user's profile Send private message
redrum
Normal User


Joined: 15 Mar 2007
Posts: 22
Location: New York, USA

PostPosted: Sat Mar 24, 2007 12:47 am    Post subject: Frikbots in QW Reply with quote

Seems to only crash when a client attempts to log in.
Logging out does not seem to cause a crash.
The error message is: NET_GetPacket: Unknown error

Same exact problem with QuakeWorld 2.33 build 0005, and MVDSV.
_________________
-redrum
Back to top
View user's profile Send private message
redrum
Normal User


Joined: 15 Mar 2007
Posts: 22
Location: New York, USA

PostPosted: Sun Mar 25, 2007 5:52 am    Post subject: Reply with quote

Can anyone recommend a good bot for Quakeworld?
I've tried a bunch with no luck.
_________________
-redrum
Back to top
View user's profile Send private message
mli
Admin (QuakeServers.net)


Joined: 09 May 2005
Posts: 131
Location: Finland

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 9:39 am    Post subject: Reply with quote

Some people seem to like Frogbot by Parboil. Here are some Frogbot URLs

http://www.parboil.quakeworld.ru/
http://quakeworld.nu/forum/viewtopic.php?id=309
http://quakeworld.nu/forum/viewtopic.php?id=60
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail
redrum
Normal User


Joined: 15 Mar 2007
Posts: 22
Location: New York, USA

PostPosted: Mon Mar 26, 2007 4:23 pm    Post subject: Reply with quote

Tried Frogbots, Moronbots, Termbots, and OmiBots.
Supposedly the Frogbots were for QW, I couldn't get them working from the server side though.
_________________
-redrum
Back to top
View user's profile Send private message
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    www.QuakeServers.net Forum Index -> Setting Up and Configuring Servers All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum



Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group